Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 10-02-2003

Datum nieuwsfeit: 10-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 10-02-2003 Mediaberichten 10 februari (13.45 uur)

Gaatjesboorder in zwembad betrapt

AMERICA In het zwembad van een recreatiepark aan de Laagheideweg heeft het personeel zondagavond een 41-jarige man uit Dutingen (D) betrapt die spiekgaatjes maakte in de kleedhokjes. De man is daarop aangehouden door de politie. Zaterdag ontdekte het personeel al verschillende gaatjes in de scheidingswanden van de kleedhokjes. Die werden dichtgemaakt, maar bleken zondag ook weer geopend te zijn. Het personeel kreeg verdenkingen tegen de man omdat hij opvallend lang in de kleedhokjes bleef. Aan zijn schaduw op de vloer konden medewerkers zien dat de man zich bevredigde. Bij zijn aanhouding was de man in het bezit van een handboor. Hij veroorzaakte daarmee voor circa 900 euro schade aan de kleedhokjes. Als de man die betaald komt hij er met een boete vanaf. Zoniet, dan zal hij zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Kinderwagen gestolen bij etalagekraak

ECHT Door met een steen een winkelruit in te gooien kon uit de etalage van een babyspeciaalzaak een kinderwagen worden gestolen. In de nacht van zondag op maandag werd de ruit vernield. De kinderwagen in ongeveer 600 euro waard.

Parfums gestolen bij snelkraak

HAELEN Bij een snelkraak in een winkel aan het Raadhuisplein zijn in de nacht van zondag op verschillende flesjes parfum gestolen. Met een putdeksel werd de ruit van de toegangsdeur vernield waarna in de winkel een vitrinekast werd ingeslagen. Getuigen zagen drie mannen met bivakmutsen die in een donkerkleurige Mercedes Benz wegreden. Wat de waarde van de buit is, kan pas na inventarisatie worden gezegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie