Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 10-02-2003

Datum nieuwsfeit: 10-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Vrouw zwaargewond aangetroffen in woning

maandag 10 februari 2003

Een 51 jarige vrouw is zaterdagavond rond de klok van 20.00 uur zwaar gewond aangetroffen in haar woning aan het Stuivesantplein in Tilburg. De vrouw, die gewond bleek te zijn aan haar hoofd, werd in de hal van de woning aangetroffen. De politie gaat er van uit dat zij slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Rond 20.00 uur ontving de politie een melding van de zoon van het slachtoffer dat zijn moeder gewond was. Eenmaal ter plaatse troffen agenten de zwaar gewonde vrouw aan. Direct werd een eerste onderzoek ingesteld waarbij vier personen werden aangehouden. Het gaat daarbij om twee mannen en twee vrouwen. Vandaag is een team van 10 rechercheurs begonnen met het onderzoek naar de juiste toedracht van het misdrijf.

Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld door de GGD en is inmiddels opgenomen in het ziekenhuis. Haar toestand is nog steeds zorgwekkend.

Bron: Rob Luijten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie