Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 10-02-2003

Datum nieuwsfeit: 10-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 10-02-2003 Persberichten district Maasland

FIETSSTER GEWOND BIJ ONGEVAL, Herpen

Maandagmorgen is een 20-jarige fietsster gewond geraakt bij een ongeval. De fietsster uit Herpen reed over de Sint Sebastiaanstraat in de richting van de Molenstraat in Herpen. Op de kruising kwam ze in aanrijding met een over de Molenstraat rijdende auto, bestuurd door een 22 man uit Herpen. De laatste verleende geen voorrang aan de fietsster. De vrouw is ter con-trole overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. Na behandeling daar kon ze weer naar huis.

TOILET UITGEBRAND, Oss

Maandagmorgen werd een brand gemeld in een wijkcentrum aan het Sterrebos in Oss. Er was in een papierbak op een invalidentoilet brand ontstaan. Door snel ingrijpen van de be-heerder en de brandweer kon de brand snel geblust worden. Het invalidentoilet is uitgebrand. Alle in het pand aanwezige personen zijn door de beheerders naar buiten begeleid. Niemand raakte gewond.

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, Geffen

Maandagmiddag zijn twee mannen gewond geraakt bij een ongeval. Ze reden in een auto, bestuurd door een 33 jarige man uit Oss over de Rijksweg A 50 onder Geffen. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur, waardoor de auto in een sloot terecht kwam. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch. Een 28-jarige passagier uit Oss is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Een derde inzittende, een 28-jarige man uit Oss, bleef ongedeerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie