Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persberichten regiopolitie Drenthe 11-02-2003

Datum nieuwsfeit: 11-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 11-02-2003
Persberichten van dinsdag 11 februari 2003

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot donderdagmiddag 13 februari 17.00 uur. Telefoon 0592 36 12 94 of 06 - 53 23 80 59.

Diefstal uit zeecontainer

Gieten een 43-jarige man uit Zuidveen deed aangifte van inbraak in zijn zeecontainer. Deze stond aan de Gieterveldweg en werd op maandagavond jl. of in de nacht van maandag op dinsdag opengebroken waarna er diverse elektrische gereedschappen werden weggenomen alsmede klein materiaal en een hogedrukreiniger. Het slot van de container was geforceerd. Vorige maand werden ook al spullen uit dezelfde container weggenomen. Schadebedrag niet bekend.

Verkeersongeval met letsel

Assen Dinsdagmiddag stond een 69-jarige man uit Assen met zijn auto voorgesorteerd op de Groningerstraat om de Troelstrastraat in te kunnen rijden. Achter hem stopte een 41-jarige man uit Assen. Daar weer achter kwam een 20-jarige vrouw uit Assen aanrijden die niet zag dat de autos voor haar stil stonden. Zij botste tegen de achterzijde van de laatste auto die vervolgens weer tegen de eerste auto botste. Als gevolg hiervan raakte de vrouw bekneld evenals de bestuurder van de 2^e auto.Beiden werden door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd en naar het WZA overgebracht met onbekend letsel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie