Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 11-02-2003

Datum nieuwsfeit: 11-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 11-02-2003 Mediaberichten 11 februari (laatste berichten)

Aanhangwagen met minigraver gestolen

SWALMEN Dinsdagmorgen bleek er vanaf het erf van een woning aan de Witte Koeweg een tandemasaanhangwagen, geladen met een minigraver en een compressor te zijn gestolen. Vermoedelijk hebben de daders de aanhangwagen achter een auto gekoppeld en zijn ze daarmee weggereden. De 48-jarige benadeelde wilde s morgens met de spullen naar zijn werk gaan toen alles weg was. De totale schade is niet bekend maar wordt geschat op enkele tienduizenden euros.

Beroving mislukt

VENLO De beroving van een 22-jarige man uit Venlo is mislukt omdat het slachtoffer zijn aanvaller een fikse stomp op zijn neus heeft gegeven. Maandagmorgen tegen 3 uur liep de man over de Panhuisstraat toen twee onbekende mannen op hem afkwamen Een van hen pakte hem vast en eiste zijn telefoon en geld. Toen dat niet vlug genoeg ging gaf de aanvaller de man een slag in zijn gezicht. Die bedacht zich geen moment en stompte zijn aanvaller midden in zijn gezicht. Waarop de aanvaller prompt losliet en samen met de andere man wegrende.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie