Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Inspraakavond bouwplan Hulst en Leemkuijlen, Geldrop

Datum nieuwsfeit: 11-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten

Publicatie Geldrop Actueel, 29 januari en 5 februari 2003

Dinsdag 11 februari inspraakavond
BOUWPLAN HULST EN LEEMKUIJLEN

Op dinsdag 11 februari aanstaande vindt er een inspraakavond plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze avond staat een bouwplan centraal, dat is ingediend door het bedrijf Banbouw. Het plan heeft betrekking op de bouw van één woning aan de Hulst en vier halfvrijstaande woningen aan de Leemkuijlen. De inspraakavond wordt voorgezeten door wethouder W.H.M. Maasakkers en begint om 20.00 uur. U bent van harte welkom.

De woningen waarop het bouwplan van Banbouw betrekking heeft, worden gerealiseerd op de locatie waar nu aardappelhandel Derks is gevestigd. De bedrijfsbebouwing van de aardappelhandel zal hiervoor worden gesloopt; er verdwijnt dus een bedrijf uit een woonwijk, wat als een positieve ontwikkeling gezien kan worden.

TER INZAGE
Met ingang van 30 januari 2003 liggen het bouwplan van Banbouw en overige relevante stukken 4 weken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de sector Grondgebiedszaken, kantoor Heuvel 1. U kunt de stukken inzien maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op woensdag bovendien van 14.00 tot 16.00 uur).

AANMELDEN
Wilt u bij de inspraakavond aanwezig zijn? Meld u zich dan telefonisch aan bij de receptie van het gemeentehuis, telefoon 2893893. Dit kan tot dinsdag 11 februari 12.00 uur.

MEER INFORMATIE
Wilt u meer informatie of wilt u de stukken buiten de openingstijden inzien, dan kunt u contact opnemen met de heer Van Bogget van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 2893951. U kunt bij hem ook mondeling uw zienswijzen over de plannen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie