Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Taiwan: biotechnologie biedt kansen voor Nederlandse bedrijven

Datum nieuwsfeit: 12-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: EVD
Zoek soortgelijke berichten
EVD

Taiwan: biotechnologie biedt kansen voor Nederlandse bedrijven
---

Het Netherlands Trade & Investment Office (NTIO) heeft een sectorrapport over de Taiwanese markt voor biotechnologie samengesteld. De titel luidt: Taiwan - BIOTECHNOLOGY. Aanleiding hiervoor is het feit dat de Taiwanese regering biotechnologie als een van de meest kansrijke sectoren ('Twin-Star') voor de komende vier jaar heeft aangewezen. In navolging van het succes in de IT-sector wil Taiwan zich binnen tien jaar ontwikkelen tot een belangrijk internationaal centrum voor biotechnologie. In mei 2002 heeft de regering voor een periode van vijf jaar 1,5 miljard euro beschikbaar gesteld voor de ontwikkeling van de sector. Van de particuliere sector wordt verwacht dat zij samen met de overheid de krachten bundelen om de biotechnologiesector verder te ontwikkelen door een verdubbeling van gezamenlijke investeringen binnen deze periode. Hier liggen ook goede kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. In het rapport wordt dit nader uitgewerkt.
Het complete rapport is te vinden op de website van het NTIO: www.ntio.org.tw/trade/Biotechnology.htm
Een hard copy (in kleur) kan bij de EVD worden opgevraagd.

11.02.2003
---

Bron: Netherlands Trade and Investment Office (NTIO) Nummer: 99834

Meer informatie over dit onderwerp is op te vragen onder vermelding van nummer 99834 bij de informatiemanager TAIWAN (Frans Rooyackers), e-mail TAIWAN, fax (070) 385 80 97, telefoon (070) 778 88 48.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie