Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Verkiezingsmanifestatie CDA in Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 12-02-2003
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
12 februari: verkiezingsmanifestatie in Amersfoort

Op woensdag 12 februari a.s. vindt in centrum De Observant (Stadhuisplein 7) te Amersfoort een grote verkiezingsmanifestatie plaats in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen op 11 maart a.s. Staatssecretaris Pieter van Geel, partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt, Senaatsfractievoorzitter Yvonne Timmerman-Buck en de CDA-lijsttrekker in de provincie Utrecht, Jan Pieter Lokker, zullen toespraken houden. De manifestatie begint om 19.30 uur en eindigt circa 20.30 uur.

De bijeenkomst begint met een korte toespraak van partijvoorzitter Van Bijsterveldt. Daarna spreekt CDA-Eerste Kamerfractievoorzitter Timmerman-Buck over het belang van de Statenverkiezingen voor de samenstelling van de Eerste Kamer. Vervolgens ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie