Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Overblijfmoeders krijgen certificaat in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 12-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Den Haag
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Haag

2003-02-11: Overblijfmoeders krijgen certificaat
---

Op woensdag 12 februari reikt wethouder Pierre Heijnen certificaten uit aan vijftien overblijfmoeders. Zij hebben de afgelopen tijd een cursus gevolgd waardoor zij nu professioneel overblijfmoeder zijn. De overblijfmoeders werken op de Houtwijkschool en de Oranjeschool.

De overblijfouders (in de praktijk nagenoeg altijd moeders) hebben zich tijdens de cursus met veel onderwerpen beziggehouden om op een meer professionele wijze invulling te kunnen geven aan hun functie. Tijdens de tien bijeenkomsten is bijvoorbeeld aandacht besteed aan sociale en lichamelijke ontwikkeling van kinderen, omgaan met plagen en pesten, veiligheid en hygiëne, culturele verschillen en spelactiviteiten.

Wethouder Heijnen reikt de certificaten uit op woensdag 12 februari om 9.30 uur. Plaats: SRS, Sweelinckplein 79. Tijdens de bijeenkomst (9.30 tot 10.30 uur) zullen ook docenten en overblijfmoeders over hun ervaringen vertellen.

11 februari 2003.

AP/NH/03/36

last update: 11-2-2003 14:46:46 ;pag.: 18518; auteur: 112;cat.:

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie