Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 12-02-2003

Datum nieuwsfeit: 12-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 11-02-2003 Persbericht district Den Bosch

DRUGS AANGETROFFEN, `s-Hertogenbosch

De politie heeft maandagmiddag bij een controle op de Citadellaan in `s-Hertogenbosch drie verdachten, allen afkomstig uit Zaltbommel, aangehouden in hun auto. In de auto waarin de verdachten, 19, 20 en 34 jaar oud, zaten, werd cocaïne aangetroffen. De 19-jarige verdachte had tevens cocaïne en heroïne bij zich. De 20-jarige verdachte verklaarde niets met de drugs te maken te hebben. Hij is na verhoor heengezonden. De andere twee verdachten zijn voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Een 22-jarige inwoner van Vught is maandagmiddag op heterdaad betrapt toen hij een aantal afbreekmesjes uit een bouwmarkt uit de Vogelstraat in `s-Hertogenbosch wegnam zonder te betalen. Het winkelpersoneel droeg de man over aan de politie. Hij kreeg een boete van EUR 115.


---

Dinsdagochtend werd in dezelfde winkel een 43-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij had twee doosjes schroeven meegenomen zonder te betalen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

BROMFIETSER LICHT GEWOND BIJ AANRIJDING, Rosmalen

Een 22-jarige bromfietser uit Nuland is maandagmiddag licht gewond geraakt bij een aanrijding op de Waterleidingstraat in Rosmalen. Een 32 automobiliste uit Heeswijk-Dinther reed de uitrit van De Brinkhorst af en wilde linksaf in de richting van Nuland slaan. Hierbij zag ze het 22-jarige slachtoffer over het hoofd. De bromfietser is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij bleek enkele kneuzingen opgelopen te hebben en mocht die avond weer naar huis.

HUISELIJK GEWELD, Rosmalen

De politie heeft maandagmiddag een 22-jarige Rosmalenaar in zijn ouderlijke woning aangehouden. Hij wordt er van verdacht meerdere vernielingen in huis gepleegd te hebben en zijn ouders bedreigd te hebben. Hij is voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

VERDACHTE DOET ZICH VOOR ALS POLITIEAGENT, `s-Hertogenbosch

Een 28-jarige Bosschenaar is maandagavond aangehouden inzake verboden wapenbezit. In een winkel aan het Mgr. Van Roosmalenplein toonde eerder die dag een onbekende man bij het afrekenen een wapen, waarbij hij zei van de politie te zijn. Toen de onbekende man later die dag terugkwam de winkel in, vertrouwde het personeel het niet en belde de politie. De persoon was daarop de winkel uit gegaan en in een personenauto weggeredenVoor de woning van de verdachte trof de politie de auto aan. Onderzoek leverde echter geen wapen op. Later die avond werd de verdachte op de Boterweg in zijn woonplaats aangetroffen met bloed op zijn kleding. De verdachte verklaarde dat hij ruzie had gehad en dat hij daarbij gewond was geraakt. Toen de agenten de man aanspraken, zagen ze dat hij wat weggooide in de struiken. Dit bleek een kruisboog te zijn. Daarop werd hij aangehouden inzake het overtreden van de Wet Wapens en Munitie. Op het bureau werd hij door een getuige herkend als zijnde de man die die middag een wapen had laten zien in de winkel. Hij is voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

DIEFSTAL AUTO, Rosmalen

Onbekenden namen maandag vanaf de carpoolplaats aan de Burgemeester Burgerslaan een witte bedrijfsauto weg. Het betrof een Merceds-Benz, Sprinter, voorzien van het kenteken 19-BH-DG.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie