Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 12-02-2003

Datum nieuwsfeit: 12-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 12-02-2003 Dagelijks persbericht district De Leijgraaf

FIETSTER AANGEREDEN, Erp

Dinsdagmiddag is op de Schansoord in Erp een 46-jarige fietster uit deze plaats gewond geraakt nadat zij was aangereden door een auto. De vrouw fietste op het fietspad in de richting van de Veghelsedijk toen zij ter hoogte van de Voorbolst geen voorrang kreeg van een 56-jarige automobilist uit Erp. De vrouw werd met een dubbele beenbreuk overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

VECHTPARTIJ, Veghel

Surveillerende agenten hebben dinsdag rond 19.00u op het Stadhuisplein in Veghel een 21-jarige man uit Zuid-Afrika aangehouden voor mishandeling van een 21-jarige man uit Putte. De twee mannen hadden eerder op de dag al onenigheid en kwamen elkaar weer tegen op het Stadhuisplein waar ze met elkaar in gevecht raakten. Toen de agenten de mannen wilden scheiden, reageerde de Zuid-Afrikaan zeer agressief naar hen. De man werd aangehouden en ingesloten. Hij bleek sterk onder invloed van alcoholhoudende drank.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie