Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Unisys en SITA Information Networking Computing werken samen aan nie..

Datum nieuwsfeit: 12-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Unisys en SITA Information Networking Computing werken samen aan nieuw totaalsysteem voor klantgericht passagiersmanagement in luchtvaart

Schiphol-Rijk, 12 februari 2003 - Unisys en SITA Information Networking Computing (SITA, Inc.) hebben bekendgemaakt dat zij werken aan een strategisch partnership voor de ontwikkeling van een nieuw systeem voor passagiersmanagement voor de luchtvaartsector. Doel is om het eerste open, op webtechnologie gebaseerde beheersysteem te ontwikkelen, waarin klantinformatie de kern vormt van het systeem. De nieuwe op webtechnologie gebaseerde oplossing omvat voorraadbeheer, reserveringen en vertrekcontrolesystemen die volledig geïntegreerd zijn met CRM-mogelijkheden.

De oplossing zal luchtvaartmaatschappijen in staat stellen hun bedrijfsprocessen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie