Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Carriersnet dicht bij nieuw anti-terroristismelogistiek systeem

Datum nieuwsfeit: 13-02-2003
Bron: ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

 ( BW)(MI-CARRIERSNET) Carriersnet dicht bij voltooiing van nieuw systeem van anti-terroristismelogistiek voor internationaal scheepsvervoer     Redactie Business     DEARBORN, Mich.--(BUSINESS WIRE)--13 feb. 2003--Carriersnet, een in Michigan gevestigd bedrijf dat werkt aan een allesomvattende oplossing voor terrorismedreigingen in internationale verscheping, heeft bekend gemaakt dat het de hiaten die er in de bestaande Amerikaanse maatregelen waren, "bijna heeft opgevuld".     Carriersnet Group, Inc., dat een internationaal octrooi heeft op een proces dat bedoeld is om expediteurs, transportbedrijven, internationale havens en distributiekanalen te integreren, heeft zijn ontwikkeling van een logistieksysteem dat "belangrijk was ...
    
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie