Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Windenergie Den Bosch stap dichterbij

Datum nieuwsfeit: 13-02-2003
Bron: Gemeente 's-Hertogenbosch
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente 's-Hertogenbosch

13-02-2003

Windenergie stap dichterbij

Het college stemt in met het voorontwerpbestemmingsplan ¿Treurenburg windturbinelocatie¿. Daarmee is windenergie in 's-Hertogenbosch een stap dichterbij gekomen. Het voorontwerpbestemmingsplan geeft het juridische en planologische kader aan waarbinnen de bouw van een windturbine gerealiseerd kan worden. Het plan wordt ter advisering voorgelegd aan de commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen en Beheer.

Windturbine
Om een windturbine te kunnen plaatsen, is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Met de voorgestelde bestemmingsplanwijziging wordt het mogelijk om ten zuiden van het nieuwe bedrijventerrein Maaspoort West (voorheen Treurenburg) een windmolen te plaatsen waarmee stroom wordt opgewekt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie