Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Hoger ambitieniveau in herziene bedrijfsregelingen

Datum nieuwsfeit: 13-02-2003
Bron: Verbond van Verzekeraars
Zoek soortgelijke berichten

Verbond van Verzekeraars

Hoger ambitieniveau in herziene bedrijfsregelingen

Meer transparantie, een betere aansluiting op de praktijk en een hoger ambitieniveau: zo werden de nieuwe bedrijfsregelingen kort samengevat tijdens een themabijeenkomst over de herziene bedrijfsregelingen Motorrijtuigen, die vorige week plaatsvond bij het Verbond.

In de bedrijfsregelingen Motorrijtuigen zijn uitgangspunten en doelen van de verzekeringsbranche opgenomen en worden doelstellingen voor de komende jaren vastgesteld. Bedrijfsregelingen vormen daarmee in feite de smeerolie in de communicatie tussen maatschappijen onderling, met name waar het om de schadebehandeling gaat. Maar ook zijn de regelingen van belang als richtlijn in de omgang met consumenten. In ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie