Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Aanslagbiljet Vlaardingen in februari in brievenbus

Datum nieuwsfeit: 13-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Vlaardingen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Vlaardingen


13-02-2003

Aanslagbiljet in februari in brievenbus

Deze maand valt het aanslagbiljet gemeentelijke heffingen 2003 bij u in de brievenbus. Voor het eerst staan hierop bij elkaar de onroerende-zaakbelastingen, de afvalstoffenheffing en, als dit voor u van toepassing is, het rioolrecht eigenaren en de hondenbelasting. Daarnaast wordt de Zalmsnip (voor het volle bedrag van 45,38) op het biljet verrekend.

Automatische incasso
Als u een machtigingskaartje heeft afgegeven, wordt het totaalbedrag in 10 maandelijkse termijnen automatisch van uw bank- of girorekening afgeschreven.
Zo niet, dan is aan het aanslagbiljet een acceptgiro gehecht. U moet hiermee dan vóór 1 mei 2003 betalen. Als u alsnog wilt meedoen met de automatische incasso (én uw aanslagbiljet is niet hoger dan 1.500), dan kunt u nog tot uiterlijk 28 maart een machtigingskaartje indienen.

Informatie
Misschien heeft u een vraag over uw aanslagbiljet gemeentelijke heffingen. In de meeste gevallen staat het antwoord op de achterkant van het aanslagbiljet. Of u vindt het antwoord op de gemeentelijke website www.vlaardingen.nl (achter Dienstverlening). Op www.vlaardingen.nl staat ook een aantal formulieren voor u klaar. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken om digitaal een kwijtscheldingsformulier of een setje machtigingskaarten aan te vragen. Daarnaast kunt u op de website met een speciaal rekenprogramma zelf uitrekenen welk bedrag u aan gemeentelijke belastingen moet betalen.

Nog vragen?
Heeft u na het lezen van de informatie (op de achterkant van het aanslagbiljet of op de internetsite) nog een vraag, bel dan het informatienummer van burgerzaken & belastingen (tel. 010-2484080, maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur) of kom langs bij de belastingbalie (Westnieuwland 6, maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 13.00 uur).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie