Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Feestavond tijdens de Indoorkampioenschappen Paardensport

Datum nieuwsfeit: 13-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie
Zoek soortgelijke berichten

KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie---

Feestavond tijdens de Indoorkampioenschappen!

13-2-2003

Nog even en dan beginnen de allereerste KNHS Indoorkampioenschappen. Maar liefst drie weekenden lang komen de ca. 550 beste spring- en dressuurcombinaties uit heel Nederland in de klassen M en Z in actie. Het Indoorkampioenschap 2003 vindt plaats op het KNHS-centrum in Ermelo. En natuurlijk is iedere paardenliefhebber van harte welkom om een kijkje te nemen! De toegang én het parkeren is op alle dagen gratis.

Op zaterdagavond 8 maart 2003 is iedereen van harte welkom om een feestje te bouwen met Wolf-Gang, een veelgevraagde band op hippische evenementen die bekend staat als een regelrechte sfeermaker.

Het programma van het Indoorkampioenschap is zo samengesteld, dat de spanning maximaal wordt opgebouwd. Zowel bij de paarden als ponys keren de beste ruiters en amazones namelijk s avonds terug om in de finale uit te maken wie zich de eerste KNHS Indoorkampioen mag noemen. In het eerste weekend (7 en 8 maart) komen de springruiters in actie, de volgende twee weekenden zijn gereserveerd voor de dressuurruiters: op 14 en 15 maart de ponys en op 28 en 29 maart de paarden. Zaterdagavond 29 maart is een echte publiekstrekker met de finale van de klasse Z1 en de Kür op muziek, klasse Z2.

Klik hier om het tijdschema te bekijken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie