Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Raad Almere praat met belanghebbenden over Montessorischool-Stad

Datum nieuwsfeit: 13-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Almere
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Almere

Raad praat met belanghebbenden over vestiging Montessorischool-Stad

De gemeenteraad organiseert op donderdag 13 februari een Praat met de raad om met belanghebbenden de permanente vestiging van de Montessorischool-Stad te bespreken. Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om de Montessorischool te vestigen in het Laterna Magikapark. Dit besluit ligt zeer gevoelig bij het bestuur van de school, de ouders en de omwonenden.

De belanghebbenden zijn door de gemeenteraad uitgenodigd om aan deze raadsontmoeting deel te nemen. De belanghebbenden zijn onder meer de omwonenden van het Laterna Magikapark, de schoolbestuurders en de ouders. Tijdens de bijeenkomst krijgen de belanghebbenden de gelegenheid om hun mening over de vestiging van een school op de betreffende locatie aan de raad te laten horen. De raadsleden stellen hierop vragen aan de aanwezigen om een duidelijk beeld van de situatie te krijgen. Met deze kennis gaat de raad op een later moment in discussie met het college.

Het is de tweede keer dat de gemeenteraad de bijeenkomst Praat met de raad organiseert. Voor de raad is de Praat met de raad een nieuwe werkwijze, waarmee de raad tot een onafhankelijke stellingname kan komen over bepaalde onderwerpen en inwoners van Almere kan ontmoeten.

De bijeenkomst Praat met de raad is openbaar. Belanghebbenden die willen inspreken, worden verzocht dit te melden voor 12.00 uur op 13 februari bij de raadsgriffie. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in de aula van de school Het Baken Park (Bunuellaan 4 in Almere). Voor nadere informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met de gemeente Almere, raadsgriffie, telefoon 036-539 9995 of (raadsgriffie@almere.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie