Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. HĂ©t startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Tweede druk EMERGOS, checklist bedrijfsnoodorganisaties

Datum nieuwsfeit: 14-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
TNO Arbeid


Bedrijf veilig

Vandaag verschijnt de vernieuwde en tweede druk van EMERGOS®, een checklist voor de inrichting van bedrijfsnoodorganisaties.

Een goede bedrijfsnoodorganisatie kan in geval van calamiteiten en ongevallen veel menselijk leed, bedrijfsschade en maatschappelijke schade voorkomen. EMERGOS® biedt bedrijven en organisaties die te maken hebben met risico's voor zowel eigen werknemers als derden (bijvoorbeeld omwonenden, bezoekers, gasten en reizigers), een uitgebreide checklist waarmee de bedrijfsnoodorganisatie opgezet, geëvalueerd en verbeterd kan worden.

De effectiviteit van de bedrijfsnoodorganisatie wordt echter niet alleen bepaald door de kwaliteit van de eigen bedrijfshulpverlening, maar ook door de samenwerking ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie