Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Huldiging sportkampioenen in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 14-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Aanmelden sportkampioenen

Zoetermeerders of leden van een Zoetermeerse sportvereniging die in 2002 minimaal een Nederlands Kampioenschap hebben behaald, worden op vrijdagavond 14 februari gehuldigd door de gemeente Zoetermeer. Wie niet is aangesloten bij een Zoetermeerse sportvereniging of sportorganisatie, maar wel in Zoetermeer woont, kan worden aangemeld via aanmeldingsformulieren. De aanmeldingen moeten uiterlijk maandag 20 januari in het bezit zijn van de organisatie van de huldiging. De Zoetermeerse sportverenigingen en -organisaties hebben de aanmeldingsformulieren voor hun kampioenen reeds ontvangen.

De aanmeldingsformulieren zijn op te vragen bij: VrijeTijdsCentrum Voorweg, Voorweg 112, 2715 NG Zoetermeer, telefoon (079) 3290 748, fax (079) 3290 747, e-mail: (f.a.van.der.horst@zoetermeer.nl).

Huldiging sportkampioenen
De gemeente Zoetermeer huldigt alle sportkampioenen van het afgelopen jaar op vrijdagavond 14 februari. De huldiging vindt plaats in Sportcentrum De Veur. Tijdens deze avond wordt ook bekendgemaakt wie sportvrouw, sportman en sporttalent van het afgelopen jaar waren.

Laatste wijziging: 15-1-2003

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie