Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Deutsche Post neemt Expresse Partners en Routing Partners over

Datum nieuwsfeit: 14-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VAN GEND & LOOS EURO EXPRESS

Deutsche Post neemt Expresse Partners en Routing Partners over

Persbericht

Overname Expresse Partners en Routing Partners door Deutsche Post

Utrecht, vrijdag 14 februari 2003 - Correct Express, een dochteronderneming van Deutsche Post, breidt haar fijndistributienetwerk voor gespecialiseerde markten uit, middels een volledige overname van de holding R.P. Holding B.V. met haar dochters Expresse Partners Nederland B.V. en Routing Partners B.V. (100%).

Een van deze markten, de Health Care markt is een speerpuntbranche van de Deutsche Post organisatie, waarbij Correct Express een sterke schakel vormt binnen het one-stop-shopping concept.

Belangrijkste beweegredenen voor de overname is uitbreiding van het productenpakket, verdere profilering in 'special care' dienstverlening
- met onder andere een focus op Health Care - en toename van efficiency in de operatie.

Voor de meeste van de 188 personeelsleden van Expresse Partners en Routing partners en de 330 personeelsleden van Correct Express wijzigt er ten gevolge van de overname nagenoeg niets.

Zowel Correct Express, Van Gend & Loos Euro Express alswel Danzas maken onderdeel uit van de DHL-organisatie in de BeNeLux.

Expresse Partners is gespecialiseerd op hoge kwaliteit fijndistributie middels een landelijk netwerk. De nadruk ligt op de uitlevering van medicijnen en farmaceutische producten naar apotheken, ziekenhuizen en zorginstellingen. Andere belangrijke marktsegmenten zijn distributie in bankwezen, entertainment en detailhandel.

Routing Partners is gespecialiseerd in 'dedicated' vervoersdiensten waarbij auto en chauffeur onder regie van de klant werken. Daarnaast levert Routing Partners koeriersdiensten.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie