Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Vlaamse regering verlengt moderniseringsproject van Proeftuin voor P..

Datum nieuwsfeit: 14-02-2003
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Het Vlaams gewest heeft zich via een overeenkomst geëngageerd de helft van de moderniseringsinspanningen van de Proeftuin voor Pit- en Steenfruit, het voormalig Koninklijk Opzoekingsstation van Gorsem, te bekostigen. De Vlaamse overheid is dankzij het Lambermontakkoord bevoegd voor nagenoeg het volledig land- en tuinbouwbeleid. Dit betekent dat ook de proeftuinen en proefcentra voor subsidies afhankelijk zijn geworden van de Vlaamse overheid.

De moderniseringsinspanningen betreffen investeringen in gebouwen, fertigatie, fruitteeltmaterieel, fruitaanplantingen, informatisering, labomaterieel, proefveldmaterieel en een tentoonstellingsstand. Deze investeringen dienden wel gerealiseerd te zijn voor 31 december 2002. Deze termijn werd niet gehaald.

Uit een recente ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie