Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Verkiezingsmanifestatie CDA in Bodegraven

Datum nieuwsfeit: 17-02-2003
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Maandag 17 februari Verkiezingsmanifestatie in Bodegraven

Maandag 17 februari vindt in Cultureel Centrum Evertshuis (Spoorstraat 15) te Bodegraven een verkiezingsmanifestatie plaats in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen op 11 maart a.s. Senaatsfractievoorzitter Yvonne Timmerman-Buck en de Zuidhollandse CDA-lijsttrekker Hans Klein Breteler zullen een toespraak houden. Daarnaast zullen minister De Geus (Sociale Zaken en Volksgezondheid, Welzijn en Sport), staatssecretaris Van Ardenne (Ontwikkelingssamenwerking) en partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt actief deelnemen aan de bijeenkomst. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur.

De bijeenkomst begint met een dubbelinterview met Senaatsfractievoorzitter Yvonne Timmerman-Buck en de Zuidhollandse CDA-lijsttrekker ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie