Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Balie parkeervergunningen Vlaardingen verhuist naar Westnieuwland

Datum nieuwsfeit: 17-02-2003
Bron: Gemeente Vlaardingen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Vlaardingen


13-02-2003

Balie parkeervergunningen verhuist van Hoflaan naar Westnieuwland

Vanaf maandag 17 februari is de balie voor de uitgifte van parkeervergunningen en gehandicaptenparkeerkaarten gevestigd in het gemeentelijk publiekscentrum aan het Westnieuwland 6. In dit publiekscentrum zijn ook burgerzaken en belastingen gehuisvest. De nieuwe balie is voor gehandicapten zeer toegankelijk.

Een parkeervergunning is aan te vragen door in het betaald-parkerengebied geregistreerde personen en bedrijven. Met de gehandicaptenparkeerkaart kan op speciale
gehandicapten-parkeerplaatsen worden geparkeerd. Beide documenten zijn in principe klaar terwijl u wacht, mits alle benodigde documenten (bij bewoners: legitimatiebewijs, kentekenbewijs deel II, eventuele vergunning ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie