Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Bezwaren tegen nachtopvang Ohmstraat in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 17-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam

Bezwaren tegen nachtopvang Ohmstraat

(17-02) 574 Bewoners hebben bezwaar gemaakt tegen de komst van een opvangcentrum voor dak- en thuisloze mannen aan de Ohmstraat. Ook dienden 6 bedrijven uit de omgeving een bezwaarschrift in. Donderdag 13 februari sloot de termijn voor het indienen van bezwaarschriften tegen deze voorziening. Het centrum aan de Ohmstraat is bedoeld voor de nachtopvang van maximaal 49 mannen uit de omgeving van de tippelzone aan de Keileweg.

Vrij snel werd duidelijk dat de komst van dit opvangcentrum op grote bezwaren van de bewoners uit de wijken Spangen, Bospolder, Tussendijken en Schiemond stuitte. Burgemeester Opstelten en wethouder Veiligheid mevrouw de Faria komen daarom op 27 februari a.s. voor een avondbijeenkomst naar de deelgemeente Delfshaven.

Het gemeentebestuur van Rotterdam heeft besloten de tippelzone aan de Keileweg te sluiten. Deze sluiting moet uiterlijk eind 2005 zijn gerealiseerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie