Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Gedeputeerde Verburg bezoekt Noord-Kennemerland/West Friesland

Datum nieuwsfeit: 17-02-2003
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Noord-Holland


Gedeputeerde Verburg bezoekt Noord-Kennemerland/West Friesland Haarlem, 17 februari 2003 - Op vrijdag 21 februari 2003 brengt drs. Bob Verburg (CDA), gedeputeerde landbouw, economie en Europa van de provincie Noord-Holland, een werkbezoek aan de regio Noord-Kennemerland/ West-Friesland. Het bezoek staat in het teken van de start van het nieuwe Regionaal Economische Stimuleringsprogramma Halter in Balans.

Verburg bezoekt het zaadveredelingsbedrijf Syngenta in Enkhuizen. Vervolgens krijgt het gezelschap in Hoorn een toelichting op de herstructurering van bedrijventerrein De Oude Veiling. Voor de lunch in Hogeschool INHOLLAND geeft gedeputeerde Verburg zijn visie op de economische speerpunten die zijn geformuleerd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie