Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 17-02-2003

Datum nieuwsfeit: 17-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Persbericht District Breda

17 februari 2003

Vrouw aangereden door bus

BREDA: Een 76 jarige Bredase vrouw is vanmiddag rond 15.30 uur op de Ginnekenweg aangereden door een lijnbus van de stadsdienst. De vrouw is vermoedelijk kort voor de naderende bus de rijbaan van de Ginnekenweg overgestoken. Op dit moment heeft de politie geen duidelijke verklaringen van getuigen, die weten vanaf welke zijde de vrouw de rijbaan van de Ginnekenweg is overgestoken. De chauffeur van de bus heeft nog geremd, maar kon daarmee geen aanrijding voorkomen. Het ongeluk gebeurde halverwege de Ginnekenweg tussen de Baronielaan en de Zandberglaan. De vrouw werd gewond overgebracht naar een Bredaas ziekenhuis. Volgens de huidige informatie zou de toestand van de vrouw stabiel zijn. Over de aard van haar letsel is niets bekend.

Busstrook bekeuringen

BREDA: Tijdens de vandaag en vorige week gehouden controle op misbruik van de tijdelijke busbaan langs de A 58 tussen de Moerdijkse Postbaan en de oprit naar de A16 heeft de politie in totaal 23 bekeuringen uitgeschreven. De controles worden naar aanleiding van binnengekomen klachten de komende tijd herhaald. Misbruik van de busbaan kost 57 Euro.

Vier draagbare computers uit bedrijf gestolen

ETTEN-LEUR: Bij een bedrijf in Etten-Leur aan de Mon Plaisir zijn afgelopen weekend vier lap-tops gestolen. De waarde van de draagbare computers is niet bekend. Omdat de computers vergrendeld zaten in het basisstation hebben de dieven vermoedelijk niet zo`n geluk gehad met deze diefstal, omdat de computers vrijwel zeker zijn beschadigd.

Mannen aangehouden met pistolen

BREDA: De politie heeft vanmiddag op de Haagdijk een man uit Etten-Leur en Breda mannen aangehouden, die in het bezit waren van een pistool. Voor zover nu bekend was een van de wapens geladen. Twee andere mannen die in het gezelschap van de twee waren, en in een steeg hooglopende ruzie met elkaar hadden, zijn eveneens aangehouden. Aanleiding voor de ruzie is momenteel niet bekend.

Het is nog onbekend waarover de vier mannen die vanmiddag rond 15.00 uur op de Haagdijk in een steegje ruzie hadden spraken. Getuigen hadden wapens gezien en waarschuwden de bemanning van een passerende politieauto. Met assistentie van andere politiemensen werd het groepje ruziemakers door de politie omzichtig benaderd. Tijdens de aanhouding trof de politie bij een 29 jarige man uit Breda een vuurwapen aan, evenals bij een 29 jarige man uit Etten-leur. Beide wapens bleken geladen. De twee andere verdachten, een 38 jarige man uit Etten-Leur en een 22 jarige Bredanaar zijn ook door de politie aangehouden. Onduidelijk is nog waarover de ruzie ging.

Bron: R.v. Kuik

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie