Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Presentatie resultaten plattelandsprojecten met Europese subsidie

Datum nieuwsfeit: 18-02-2003
Bron: Algemene Rekenkamer
Zoek soortgelijke berichten
Algemene Rekenkamer

Resultaten van plattelandsprojecten met Europese subsidie

Op 18 februari 2003 publiceert de Algemene Rekenkamer het rapport Resultaten van plattelandsprojecten met Europese subsidie.

De Algemene Rekenkamer heeft onderzoek gedaan naar de resultaten van plattelandsprojecten die (mede)gefinancierd zijn door de Europese Unie. Deze plattelandsprojecten zijn in de periode 1994-1999 uitgevoerd in de provincies Groningen/Drenthe, Friesland, Overijssel, Zeeland en Limburg, waarbinnen specifieke regio's voor steun waren aangewezen. De projecten waren gericht op de ontwikkeling en structurele aanpassing van het platteland. Hierbij ging het bijvoorbeeld om het stimuleren van milieuvriendelijke landbouw, het ontsluiten van bedrijventerreinen, de aanleg van fietspaden of het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie