Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Vakbondsvrouwen aller landen verenigd in Melbourne

Datum nieuwsfeit: 18-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Vakbondsvrouwen aller landen verenigd in Melbourne

De achtste Wereld Vrouwenconferentie van het IVVV begint aanstaande dinsdag in Melbourne. Thema is 'Vakbonden voor vrouwen, vrouwen voor vakbonden'. Zo'n vijfhonderd vrouwelijke vakbondsvertegenwoordigers worden er verwacht. Minister-president Helen Clark van Nieuw-Zeeland opent de conferentie.

Vice-voorzitter Kitty Roozemond vertegenwoordigt de FNV en zal verschillende onderdelen van de conferentie voorzitten. Ze spreekt onder meer over het werven van zogenoemde 'a-typische' werknemers, zoals flexwerkers, sexwerkers en illegalen. Sommige vakbonden uit andere landen zoeken op het moment een manier om die werknemers te bereiken. Roozemond zegt zelf tijdens de conferentie te willen horen hoe de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie