Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Wethouder Vermeulen Bergen op Zoomtreedt af

Datum nieuwsfeit: 18-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bergen op Zoom
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Bergen op Zoom


Wethouder Vermeulen treedt af

Vandaag heeft wethouder Vermeulen besloten af te treden als wethouder van de gemeente Bergen op Zoom. Dit heeft hij in een brief aan de gemeenteraadsleden aangegeven. In de brief gaat hij nader in op de achtergronden van zijn besluit.

Burgemeester Van der Velden betreurt de situatie ten zeerste. Ondanks het feit dat politieke mores kunnen leiden tot het aftreden van een bestuurder, mag uiteraard niet voorbij gegaan worden aan het persoonlijk drama dat de wethouder nu ook moet meemaken. Zijn inzet voor de gemeente Bergen op Zoom is altijd groot geweest. Maar zijn vertrek was voor hem, door de door hem genoemde redenen, niet meer te voorkomen. De burgemeester respecteert en begrijpt zijn besluit dan ook. Voor de burgemeester is het van groot belang dat het vertrouwen van de burger in het bestuur van Bergen op Zoom niet wordt geschaad. Vanaf 18 februari aanstaande stopt de wethouder met zijn werkzaamheden. De komende dagen gebruikt hij om zijn portefeuille over te dragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie