Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

CZ en De Rooi Pannen starten bedrijfsopleiding

Datum nieuwsfeit: 18-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CZ ACTIEF IN GEZONDHEID

CZ en De Rooi Pannen starten bedrijfsopleiding

Op dinsdag 18 februari 2003 tekenen zorgverzekeraar CZ en De Rooi Pannen, centrum voor ondernemersonderwijs in Tilburg, een samenwerkingscontract voor de basisbedrijfsopleiding 'Commercieel Medewerker Binnendienst'. Het betreft een opleiding binnen het officiële traject van de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) van het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) en wordt als zodanig erkend door Ecabo. De opleiding is een mix tussen CZ-specifieke en algemene kennis en leidt op voor het landelijk erkende MBO-diploma 'Commercieel Medewerker Binnendienst' niveau 3. Het is de eerste keer dat een dergelijke samenwerking plaatsvindt tussen een onderwijsinstelling en een zorgverzekeraar.

De eerste fase van de basisbedrijfsopleiding gaat op 18 maart van start als pilot. Kenmerkend aan deze opleiding is dat het een middelbare beroepsopleiding is die volledig is afgestemd op de opleidingsbehoefte van CZ. Met de opleiding worden nieuwe medewerkers van de divisie Operationele Zaken van CZ in Tilburg, Sittard en Goes op dezelfde manier opgeleid. De opleiding is opgebouwd rond twaalf thema's. Per thema geeft CZ aan wat de desbetreffende medewerker moet leren, waarna De Rooi Pannen die informatie verwerkt in de bestaande lesstof. De opleiders zijn CZ-ers die worden gekozen op basis van hun deskundigheid en didactische achtergrond. Zij worden door De Rooi Pannen verder opgeleid voor dit traject. De totale opleiding duurt anderhalf tot twee jaar.

De bijeenkomst op 18 februari vindt plaats van 11.00 tot 12.30 uur in het hoofdkantoor van CZ aan de Ringbaan West 236 in Tilburg. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor een lunch wordt gezorgd.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie