Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Laatste vergadering commissie OOPO in Monnickendam

Datum nieuwsfeit: 18-02-2003
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Noord-Holland


Laatste vergadering commissie OOPO in Monnickendam Haarlem, 18 februari 2003 - Monnickendam is de plaats waar gedeputeerde Schipper (CDA) met de Noord-Hollandse statencommissie voor Openluchtrecreatie, Onderwijs, Personeel en Organisatie op woensdag 19 februari, zal vergaderen. Na de vergadering brengt de commissie een wandel-/werkbezoek aan dagrecreatieterrein en jachthaven Hemmeland.

In het Mirror paviljoen aan de Waterlandse Zeedijk in Monnickendam zal de commissie OOPO woensdag19 februari, voor het laatst in deze statenperiode, vanaf 9.30 uur haar licht over een aantal uiteenlopende onderwerpen laten schijnen. Zo staan o.m.op de agenda de verzelfstandiging van het groenbeheer van de provincie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie