Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 18-02-2003

Datum nieuwsfeit: 18-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 18-02-2003 District De Leijgraaf

INBRAAK, Boekel

Afgelopen nacht is er ingebroken in een winkel aan de Runstraat in Boekel. Onbekenden hebben een rolluik geforceerd en een ruit ingeslagen waarna men er met een onbekend aantal goederen, waaronder gsm toestellen en flatscreens t.v.`s vandoor is gegaan.

AUTODIEFSTAL, Uden

Vandaag is vanaf de Protonenlaan in Uden een donkerblauwe bedrijfsauto van het merk Opel, type combo voorzien van het kenteken 43-VJ-RG gestolen.

GETUIGE N GEZOCHT, Uden

De politie in Uden op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat plaats vond op de kruising van de Rondweg met de Lippstadtsingel in Uden. Daarbij zijn de bestuurders van een grijze Opel Kadett en een rode Volkswagen betrokken geweest. Beide voertuigen liepen schade op. De oorzaak van de aanrijding is bij de politie onbekend omdat beide bestuurders totaal tegenstrijdige verklaringen hebben afgelegd. Getuigen van het ongeval kunnen zich in verbinding met de politie in Uden. 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie