Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Balkenende en De Hoop Scheffer over Irak en formatie

Datum nieuwsfeit: 18-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten

CDA

In februari-nummer CDA Magazine: Balkenende en De Hoop Scheffer over Irak en formatie

In het vandaag verschenen februarinummer van CDA-Magazine gaan minister-president Jan Peter Balkenende en minister van Buitenlandse Zaken, Jaap de Hoop Scheffer in twee interviews in op de mogelijke oorlog tegen Irak en de kabinetsformatie.

Beide gaan ook in op het mogelijke verband tussen de crisis rond Irak en de formatie. (Voor de goede orde: beide interviews zijn afgenomen voordat de Veiligheidsraad vrijdag 14 februari jl. en de leiders van EU-lidstaten maandag 17 februari jl. bijeenkwamen)

Verder in deze uitgave van het CDA-Magazine een dubbelinterview met CDA-minister Maria van der Hoeven en PvdA-Tweede Kamerlid Jeltje van Nieuwenhoven over de meningsverschillen, sfeer en chemie tussen PvdA en CDA. Van der Hoeven en Van Nieuwenhoven gaan ook in op het gewenste aantal vrouwen in het nieuwe kabinet.

De genoemde interviews treft u aan op deze site onder de links "Nieuws" en dan "Publicaties" en op www.cda.nl/magazine1 (Balkenende), www.cda.nl/magazine2 (De Hoop Scheffer) en www.cda.nl/magazine3 (Van Nieuwenhoven en Van der Hoeven)

Voor meer informatie: CDA-Partijvoorlichting, tel. 070-3424814/06-53225950

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie