Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten regio Gelderland-Midden 18-02-2003

Datum nieuwsfeit: 18-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Politie Gelderland-Midden

Arnhem/Doorwerth/Velp/Dieren, snelheidscontroles Publicatiedatum: 18-02-2003

Het verkeershandhavingsteam van de politieregio Gelderland-Midden heeft op dinsdag 18 februari op de Arnhemsestraatweg in Arnhem, de Utrechtseweg in Doorwerth en de Zutphensestraatweg in Velp snelheidscontroles gehouden. Op deze wegen is een maximale snelheid van 80 km/u toegestaan. Van de 6817 gecontroleerde automobilisten reden er 191 te hard. Op de Burgermeester Matsersingel in Arnhem (binnen bebouwde kom) zijn tussen 13 en 18 februari 23986 automobilisten gecontroleerd. Er werden 402 overtredingen geconstateerd. Met het houden van gerichte snelheidscontroles hoopt het verkeershandhavingsteam het aantal verkeersongevallen terug te dringen en de verkeersveiligheid te vergroten.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie