Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 19-02-2003

Datum nieuwsfeit: 19-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Persbericht District Breda

19 februari 2003

Vrouw 73 gewond bij tasjesroof

FIJNAART: Een 73 jarige vrouw is gisteravond gewond geraakt toen ze door twee mannen van haar handtas werd beroofd. De vrouw liep rond 22.30 uur over de Wilhelminastraat in Fijnaart toen twee mannen uit een klein model auto stapten en haar beroofden. De vrouw kwam ten val en liep verwondingen aan haar handen en knieën op toen ze door de daders over de grond werd gesleurd. De daders gingen er met de tas vandoor. Voor de 73 jarige vrouw is gisteravond nog een huisarts en slachtofferhulp ingeschakeld.

De 73 jarige vrouw was van het Cultureel Centrum De Graanbeurs op weg naar huis toen ze werd beroofd van haar handtas. Omdat de 73 jarige zich niet zo snel gewonnen wilde geven hield ze haar handtas stevig vast. Een van de twee mannen, die uit de auto was gestapt trok haar mee naar de grond waardoor de vrouw viel. Hierdoor liep ze letsel op. Toen de politie kort na het gebeuren bij het slachtoffer thuis kwam troffen ze een hevig geëmotioneerde vrouw aan. Gezien haar psychische toestand besloot de politie in overleg met haar familie een dienstdoende arts in te schakelen.

Van de daders is tot nu toe alleen bekend dat het om twee mannen van rond de 20 jaar gaat met een donkere huidskleur. De daders reden in een klein model vierdeurs auto die licht van kleur was. De buit van de daders bedroeg hooguit 46 Euro, want meer zat er niet in de handtas. De politie gaat vandaag opnieuw naar de vrouw om te kijken hoe het met haar gaat en voor het opnemen van een uitgebreidere verklaring. De politie verzoekt getuigen, die ook maar iets verdacht hebben gezien rond dat tijdstip dit bij haar te melden.

Vrouw aangehouden in sexinrichting met valse papieren

ZUNDERT: De politie heeft gisteravond in samenwerking met de Vreemdelingenpolitie in een sexinrichting in Zundert een 30 jarige vrouw aangehouden, die zich legitimeerde met een identiteitsbewijs dat niet overeen bleek te komen met de foto die er op was aangebracht. De vrouw is aangehouden en zit in vreemdelingen bewaring. De politie stelt een onderzoek in naar haar ware identiteit

Bron: R.v. Kuik

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie