Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Vanco biedt een nieuwe dimensie in netwerk monitoring

Datum nieuwsfeit: 19-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Persbericht

19 februari 2003

Vanco biedt een nieuwe dimensie in netwerk monitoring ~ met Application Performance monitoring (APM) biedt Vanco controle over bedrijfskritische toepassingen ~

Beheerder van wereldwijde netwerken Vanco, biedt haar klanten vanaf vandaag een nieuwe monitoring service. Met het nieuwe application performance monitoring (APM) hebben ondernemingen nu de mogelijkheid om prestaties van bedrijfskritische toepassingen in de gehele onderneming te controleren. Op deze manier kan mogelijke uitval van de belangrijkste applicaties worden voorkomen.

Omdat bedrijven steeds meer bedrijfsprocessen baseren op IT-oplossingen, is een goed functioneren van deze applicaties van groot belang. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie