Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Luxe weekeind en 2000 euro in speurtocht digiboerderij Overijssel

Datum nieuwsfeit: 19-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Overijssel

Luxe weekeind en 2000 euro in speurtocht digiboerderij

De provincie Overijssel looft een prijs van 2000 euro en een hotel-arrangement uit voor de winnaar van de speurtocht naar de digiboerderij.

De winnaar moet het geldbedrag besteden voor een vrijwilligersorganisatie naar keuze op sportief, cultureel of maatschappelijk gebied, en krijgt een weekend-hotelarrangement voor twee personen in Overijssel (met culturele extra?s) aangeboden.

De locatie van de boerderij is alleen door middel van raadsels en hints op de speciale Overijsselse verkiezingssite (www.overijsselkiest.nl ) te achterhalen. Wie de juiste plaatsnaam mailt naar de provincie, krijgt een digitale schatkaart. Daarop staat de exacte plaats aangegeven waarop de schat begraven is.

Digiboerderij
De digiboerderij is een uniek bestuurlijk experiment. Voorafgaand aan de Provinciale Statenverkiezingen verblijft het voltallige Overijsselse college vanaf 4 maart twee dagen in een boerderij die is voorzien van camera?s.

Via de speciale verkiezingswebsite van Overijssel is een collegevergadering ?live? te volgen (voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis). Bovendien worden op de website lijsttrekkersdebatten vanuit de boerderij uitgezonden en kan er volop gechat worden.

Inmiddels is het eerste raadsel al verschenen op de site. Op dee verkiezingssite kunnen deelnemers ook terecht voor meer informatie over de digitale speurtocht.

Offensief
De verkiezingssite is onderdeel van het offensief dat de provincie Overijssel heeft ingezet om het belang te onderstrepen van de Provinciale Statenverkiezingen van 11 maart. Met dat doel organiseert de provicnie ook een reeks politieke debatten onder de noemer ?Overijsselse Avonden?, en de grootscheepse ?Dag van Overijssel? van 8 maart. Op die dag wordt een groot aantal spectaculaire locaties gratis opengesteld voor publiek. Bovendien wordt er huis-aan-huis een verkiezingskrant verspreid.

Donderdag 20 februari geeft Commissaris van de Koningin Jansen op een persconferentie meer informatie over de verkiezingsactiviteiten van de provincie.

Luxe weekeind en 2000 euro in speurtocht digiboerderij

Mediation heeft stuctureel bestaansrecht

Ruim 67.000 euro voor onderzoek naar mantelzorg

GS neemt besluit over huisartsenzorg

GS stimuleert routering gevaarlijke stoffen

Overijsselse avond in Goor

Eerste onderzoeksresultaten naar mediation positief

Laatste subsidiemogelijkheid voor sanering asbestwegen

GS onthouden zich van oordeel over moslim-internaat

Programmavergelijking op Overijsselse verkiezings-website

Burger wil overheidsinformatie op internet

College dreigt milieuvergunning Bouwens in te trekken

Overijssel en justitie intensiveren samenwerking

Kiezers in debat met Overijsselse lijsttrekkers

© 19-02-2003 Provincie Overijssel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie