Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Voedselveiligheid workshops met ledenvoordeel

Datum nieuwsfeit: 20-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: HBAG groenten en fruit
Zoek soortgelijke berichten

Voedselveiligheid workshops met ledenvoordeel

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties van de deelnemers in 2002 en met het oog op de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid wordt een tweetal nieuwe trainingsdagen verzorgd: op donderdag 20 februari (Breda) en donderdag 13 maart (Nieuwegein).

Frugi Venta organiseert deze dagen wederom in samenwerking met Q-Point. In slechts één middag wordt u door diverse specialisten op overzichtelijke wijze vertrouwd gemaakt met de actualiteiten op het gebied van voedselveiligheid. Aan de orde komen eisen rondom traceerbaarheid, de nieuwe Hygiënecode, residuen van gewasbeschermingsmiddelen, importtoleranties, sectorale monitoring, certificeringseisen uit EurepGap, BRC-code, Q&S en GFSI.

De kosten per deelnemer (incl. lunch) bedragen 350,-- Euro excl. BTW (bij eenmalige machtiging). Niet-leden betalen 500,-- Euro per deelnemer! Bij deelname ontvangt u tevens een zeer uitgebreide informatiemap waarin alle onderwerpen en actualiteiten zijn gebundeld.

Inschrijfformulieren en informatie over de fiscale scholingsaftrek (40%!) zijn verkrijgbaar via (info@frugiventa.nl).

Leden krijgen in week 5 een uitnodiging met inschrijfformulier toegestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie