Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 20-02-2003

Datum nieuwsfeit: 20-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-02-2003 Persberichten district Eemland zuid, 09.40 uur

Beroving tas

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd een vrouw beroofd van haar tas.

Omstreeks 16.45 uur liep een 77-jarige vrouw uit Amersfoort over de Verdiweg. Op een gegeven moment stopte een auto naast haar. De inzittende hiervan vroeg naar de weg. De vrouw gaf hierop antwoord en de auto reed weg. Bij het wegrijden pakte de inzittende van de auto het hengsel van de tas en werd afgepakt en de auto reed weg. De vrouw kwam hierdoor ten val en bezeerde haar been. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van het district Eemland zuid, 0900-8844.

Verkeerscontrole

LEUSDEN- Op woensdagmiddag heeft de politie op de Heiligenbergerweg en de Lockhorsterweg een roodlichtcontrole gehouden van 13.15 tot 14.00 uur. In totaal kregen 12 fietser een bekeuring omdat ze het rode licht negeerden.

Winkeldief

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd een parfumdief aangehouden. Omstreeks 14.00 uur werd een 33-jarige vrouw uit Utrecht aangehouden nadat ze een twee flessen parfum had gestolen uit een winkel gelegen aan de Utrechtsestraat. Winkelpersoneel zag dat de vrouw wegliep met de flessen parfum zonder deze af te rekenen en waarschuwde de politie. De Utrechtse werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie