Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Clifford Chance adviseert Reliant bij verkoop aan Nuon

Datum nieuwsfeit: 20-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CLIFFORD CHANCE

Clifford Chance adviseert Reliant bij verkoop aan Nuon

Persbericht

Amsterdam, donderdag 20 februari 2003 - Advocatenkantoor Clifford Chance adviseert de Amerikaanse elektriciteitsproducent Reliant Resources Inc. (NYSE: RRI) in verband met de verkoop van Reliant's Europese productie en distributie activiteiten aan Nuon. Reliant en Nuon hebben vandaag een voorlopige overeenkomst gesloten die de basis vormt voor deze belangrijke overname in de energiesector. Het team van Clifford Chance dat Reliant bijstaat wordt gevormd door Tom de Waard, Arjen Mulderije, Rard Rijcken, Jannica Reiner en Matthijs Assink. De Energy & Utilities Groep, waar dit team deel van uitmaakt, heeft een brede expertise in meerdere jurisdicties op een groot aantal kerngebieden, waaronder: energie project ontwikkeling en financiering; fusies en overnames; energiehandel en -marketing; energie wetgeving en markthervorming; concurrentie- en mededingingskwesties; milieukwesties; onafhankelijke energie projecten en publieke aanbestedingskwesties.
Het internationale advocatenkantoor Clifford Chance is sinds 30 jaar in Nederland gevestigd met 140 Nederlandse en Engelse advocaten. Clifford Chance telt 3.700 advocaten verdeeld over 32 kantoren in 19 landen en is daarmee het grootste advocatenkantoor ter wereld. Het kantoor geeft wereldwijd juridisch en fiscaal advies aan een breed spectrum van cliënten op gebieden als fusies en overnames, financieringen, kapitaalmarkttransacties en geschilbeslechting. Clifford Chance combineert in Nederland haar lokale expertise met het wereldwijd geïntegreerde netwerk van dienstverlening.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie