Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Voorlopig nog geen multicultureel centrum in Den Helder

Datum nieuwsfeit: 20-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Helder

19-02-2003 Voorlopig nog geen multicultureel centrum
De vestiging van een multicultureel centrum op de hoek Texelstroomlaan/ Waddenzeestraat gaat niet door. Dat heeft de gemeenteraad op woensdag 12 februari jl. besloten. De vestiging van een multicultureel centrum staat al geruime tijd op de politieke agenda. De gemeenteraad heeft bij haar aantreden in 2002 burgemeester en wethouders de opdracht gegeven een dergelijk centrum te realiseren. De afgelopen maanden zijn hiervoor verschillende locaties onderzocht.
Het college heeft de gemeenteraad in haar laatste vergadering voorgesteld een kleinschalig, tijdelijk multicultureel centrum te huisvesten in het pand op de hoek Waddenzeestraat/ Texelstroomlaan, volgens hen het meest geschikte. De gemeenteraad is echter van mening dat dat pand niet voldoet aan de richtlijnen die de raad heeft gesteld voor de vestiging van een multicultureel centrum. De opdracht van de gemeenteraad aan burgemeester en wethouders een multicultureel centrum te realiseren blijft niettemin overeind. Opnieuw gaat het college nu op zoek naar een mogelijke vestigingsplaats.

« terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie