Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persberichten regiopolitie Drenthe 20-02-2003

Datum nieuwsfeit: 20-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 20-02-2003
persberichten donderdagmiddag
Bert Visser 0592 - 383383

Autokraken

EMMEN - Woensdagnacht zijn in Emmen drie geparkeerde autos opengebroken. Ze stonden aan de Willem Grolstraat en het Iemkerpad . Van twee autos is de radio cd speler gestolen. Bij een van de autos in de Willem Grolstraat is alleen het slot vernield.

Inbraak voor postzegels en computers

HOOGEVEEN - Onbekenden hebben woensdagnacht uit een kantoorruimte van het ziekenhuis in Hoogeveen twee computerkasten en vier rollen postzegels gestolen. Het slot van een tijdelijke toegangsdeur is vernield.

ASSEN - Een school aan de Jozef Israelsweg in Assen is gedupeerd door de diefstal van twee computers. De politie vermoedt dat ze vanaf de buitenkant door een groot gat in het raam aan de kabels naar buiten getrokken zijn.

Alcohol op straat

De politie heeft donderdag een 14 jarige jongen uit Emmen bekeurd wegens het drinken van alcohol op straat. De jongen zat op een school aan de Alerderbrink. De politie heeft zowel de schoolleiding als de ouders van de jongen in kennis gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie