Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Activiteiten Brico in Frankrijk en Portugal overgedragen aan Leroy M..

Datum nieuwsfeit: 20-02-2003
Bron: Vendex KBB NV
Zoek soortgelijke berichten

Vendex KBB NV

Koninklijke Vendex KBB N.V. heeft de Franse en Portugese onderdelen van de doe-het-zelfgroep Brico Belgium S.A. overgedragen aan de Franse onderneming Leroy Merlin. De mededingingsautoriteiten in Frankrijk en Portugal hebben onlangs toestemming gegeven voor de transactie.

Vorig jaar kocht Vendex KBB Brico Belgium, met doe-het-zelfketens in België (onder de naam Brico), Frankrijk (OBI), Spanje en Portugal (AKI). Vendex KBB hield zelf de Belgische activiteiten van Brico en verkocht de Franse, Spaanse en Portugese onderdelen door aan Leroy Merlin. Deze doorverkoop werd na een onderzoek door de Europese mededingingsautoriteiten medio december vorig jaar doorverwezen naar de landelijke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie