Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Artsen Medische Opvang Asielzoekers vergaderen over sociaal plan

Datum nieuwsfeit: 20-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: LAD
Zoek soortgelijke berichten
Nieuws

Onderhandelaarsakkoord concept-sociaal plan MOA

Het sociaal plan treedt met ingang van 1 maart 2003 in werking en vervangt daarmee het Sociaal Plan COA 1999. Het is van toepassing op elk van de regionale stichtingen MOA en de daarbij behorende organisatieonderdelen en de aldaar in dienst zijnde werknemers.

Ledenraadpleging
LAD-leden, werkzaam bij de Medische Opvang Asielzoekers (MOA), ontvangen een brief van de LAD met meer informatie. Ook worden ze uitgenodigd voor een ledenraadpleging op:

donderdag 20 februari 2003 te 19.30 uur in Domus Medica, Lomanlaan 103 te Utrecht.
(klik hier voor routebeschrijving)

Tijdens de ledenraadpleging zal LAD-directeur Alex van Bolderen het sociaal plan toelichten, informatie geven over het verloop van de onderhandelingen en over de gekozen uitgangspunten. Leden kunnen tijdens deze bijeenkomst vragen stellen, waarna tenslotte de vraag zal worden voorgelegd of zij kunnen instemmen met het bereikte resultaat.

Aanmelden ledenraadpleging
LAD-leden, werkzaam bij de Medische Opvang Asielzoekers (MOA), die de ledenraadpleging willen bijwonen, kunnen zich hiervoor telefonisch aanmelden bij het secretariaat van de LAD, telefoon: (030) 282 33 60 of per e-mail: (bureau@lad.knmg.nl). Bent u verhinderd op 20 februari maar wilt u toch uw mening geven op het sociaal plan, dan kunt u dat doen via het besloten gedeelte van deze site.

Kijk in het besloten gedeelte voor tekst sociaal plan! De tekst van het concept-sociaal plan vindt u in het besloten gedeelte. Het is ook mogelijk een exemplaar op te vragen via het secretariaat van de LAD, telefoon: (030) 282 33 60 of per e-mail: (bureau@lad.knmg.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie