Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Huiswerkinstituten bundelen krachten op internetsite

Datum nieuwsfeit: 21-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HUISWERKBEGELEIDING.NL

Huiswerkinstituten bundelen krachten op internetsite

De enige portal-site voor huiswerkbegeleiding is geheel vernieuwd. Ouders, leerlingen en docenten vinden hier alle informatie over huiswerkinstituten, remedial teachers en andere organisaties of personen die zich bezighouden met huiswerk- en studiebegeleiding. De internetsite is nu de spreekbuis van de honderden huiswerkinstituten die Nederland rijk is.

Ook staan er op de site studietips, informatie over de meest voorkomende studieproblemen en een veel door leerlingen geraadpleegde uittreksel-zoekmachine. Met één druk op de knop kunnen hier alle sites met boekverslagen worden doorzocht.

Tot nu toe was er geen organisatie die spreekt namens alle huiswerkbegeleiders van Nederland. Uit een enquête onder instituten bleek dat hier veel vraag naar was. Op Huiswerkbegeleiding.nl willen de instituten meer informatie geven over studiebegeleiding en hiermee de drempel voor ouders en leerlingen verlagen. Dit gebeurt wel in samenwerking met onder meer de LVSI, die 26 instituten uit deze branche vertegenwoordigt.

De site wordt nu al bezocht door 20.000 bezoekers per maand. Op dit moment zijn bijna 100 instituten aangesloten en dit aantal neemt dagelijks toe.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie