Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 21-02-2003

Datum nieuwsfeit: 21-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Verdachte schietincident woonwagenkamp Oud Gastel aangehouden

Oud Gastel, vrijdag 21 februari 2003

OUD GASTEL

Politie houdt verdachte schietincident aan

Naar aanleiding van het onderzoek omtrent de problematiek op het woonwagenkamp in Oud Gastel is vrijdagmiddag een aanhouding verricht. Het arrestatieteam kon omstreeks 15.30 uur een 34-jarige inwoner uit Oud Gastel aanhouden in Ridderkerk. De verdachte stond al enige tijd gesignaleerd.

De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het schietincident
van 6 november 2001 op het kamp in Oud Gastel. Hierbij raakte niemand gewond.
Tevens wordt hij ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de brandstichting op het woonwagenkamp op 17 januari jl. Donderdag is een 38-jarige inwoner uit Oud Gastel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de brandstichting. De districtsrecherche heeft nu in totaal 8 verdachten aangehouden in verband met bovenstaande onderzoeken. 5 verdachten zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris van het Arrondissementsparket in Breda. 2 personen die dinsdag 18 februari zijn aangehouden voor betrokkenheid bij de brandstichting zijn inmiddels heengezonden. De 34-jarige inwoner uit Oud Gastel wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bron: Nicolette Bovenhorst

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie