Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Sportprijzen 2003 gemeente Maastricht

Datum nieuwsfeit: 21-02-2003
Bron: Gemeente Maastricht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maastricht

Sportprijzen 2002

---

Sportprijzen 2003

Afgelopen vrijdag 14-2-2003 werd in de Platte Zaol de Mestreechter Sportverkezing gehouden. Zeshonderd personen afkomstig uit de sportwereld waren getuige van de huldiging van een groot aantal uit Maastricht afkomstige Limburgse en Nederlands kampioenen. Nieuw was het uitroepen van de Maastrichtse 'sportvrijwilliger', 'sportvereniging', 'sporttalent' en 'sporter/ster 2002'. Bert Cobben van RKHSV werd uitgeroepen tot Maastrichts sportvrijwilliger vanwege zijn verdiensten op voetbalgebied voor RKHSV en zijn inzet voor de Maastrichtse sportinstuiven. De onlangs gefuseerde club Atletiek Maastricht kreeg de titel 'Maastrichtse sportvereniging 2002' vanwege haar verdiensten voor laagdrempelige sport (o.a. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie