Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 23-02-2003

Datum nieuwsfeit: 23-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 22-02-2003 Persbericht district Aa & Dommel

VERDACHTE VERNIELING TAXI AANGEHOUDEN, Vught

Een 22-jarige inwoner van Vught is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden. De man wordt er van verdacht die nacht op de Vlasmeerstraat in Vught na een onenigheid met een taxichauffeur een deuk in de taxi geschopt te hebben. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, Schijndel

Een 37-jarige Ossenaar is vrijdagmiddag in een winkel aan het Mercuriusplein in Vught aangehouden. De man had een aantal levensmiddelen ter waarde van EUR 42,35 meegenomen zonder te betalen.

VERDACHTE TANKEN ZONDER TE BETALEN AANGEHOUDEN, Berlicum

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22-jarige automobilist uit Schijndel aangehouden. De man wordt er van verdacht vrijdagochtend getankt te hebben bij een tankstation aan de Haffertsestraat in Berlicum. Op basis van het genoteerde kenteken kon de verdachte, die die nacht aangetroffen werd op de Hoofdstraat in schijndel, aangehouden worden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie