Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Commissievergadering Raadscommissie Bestuur Duiven

Datum nieuwsfeit: 24-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Duiven
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

19-02-2003
Commissievergadering
Raadscommissie Bestuur

COMMISSIEVERGADERING

Vorige week kon u reeds de agenda van de Commissie Burger & Samenleving en de raadscommissie Grondgebied op de Informeelpagina's lezen. De Raadscommissievergadering van de commissie Bestuur staat gepland voor maandag 24 februari 2003. De vergadering vindt plaats in het gemeentehuis en begint om 20.00 uur. Hieronder kunt u kennisnemen van de onderwerpen die op de agenda staan.

Voorafgaand aan de behandeling van de agendapunten is er gelegenheid voor het publiek om vragen te stellen over dit onderwerp. Mocht u van deze gelegenheid gebruik willen maken, dan dient u dit bij aanvang van de vergadering te melden. De voorzitter zal bij aanvang van de vergadering vragen wie van het spreekrecht gebruik wil maken.

U kunt als burger ook meediscussiëren in de vergadering van een commissie. Indien u daarvan gebruik wil maken dient u zich uiterlijk tot 3 dagen voor aanvang van de commissie aan te melden bij de voorzitter of secretaris van de betreffende commissie. Tevens dient u aan te geven bij welk agendapunt u aan de discussie wilt deelnemen. Groepen van belanghebbenden die willen meevergaderen dienen een vertegenwoordiger als woordvoerder aan te wijzen.

RAADSCOMMISSIE BESTUUR
maandag 24 februari 2003, 20.00 uur
voorzitter: K.H.J.M. Schols
secretaris: dhr. S. Huiberts

A. ALGEMEEN
1. Opening.
2. Vaststellen agenda.
3. Vaststelling verslag van de openbare vergadering van 25 november 2002.
4. Mededelingen.
5. Ingekomen stukken.
6. Terugkoppeling diverse gemeenschappelijke regelingen. 7. Rondvraag.

B. BESTUURLIJKE ZAKEN
8. Vaststellen Delegatiebesluit 2003. (adviserend). 9. Voorstel tot goedkeuring van het mandaat nr. 102 van het Mandaat-volmacht-en machtigingenbesluit 2003. (adviserend). 10. Verordening ambtelijke bijstand/fractieondersteuning. (adviserend).

C. P&O
11. Wijziging IZA Nederland-Regeling. (adviserend). 12. Sluiting.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie